Internet web hosting sa 24satnom telefonskom podrškom

0
208

Provjeren i siguran internet web hosting je bitna karika uspješnog Internet marketinga. Ako vaše web stranice često nedostupne, izložene napadima i osjetite razlike u brzini učitavanja ozbiljno razmislite o promjeni svog hostinga. Uz dugogodišnje iskustvo sa Avalonom donosimo vam prikaz trenutne ponude ovog etabliranog prvidera.

Internet web hosting sa 24 satnom telefonskom i online podrškom

Najveća prednost Avalona je u korisničkoj podršci. Malo koji hosting provider daje podršku od 0 do 24 sata.

Paketi

Avalonov Internet web hosting nudi tri paketa:

  1. Enterprise paket: uz smještaj d0 20 domena od koje jednu dobijete besplatno prilikom svake obnove paketa (.com .net .org .biz .info .com.hr i .biz.hr), imate za svoje web sajtove 10 GB diskovnog prostora, neograničen broj email adresa. Odlučite li se za Windows hosting na raspolaganju vam je neograničen broj Microsoft SQL 2012 baza podataka i IIS aplikacijskih poolova, a na Linuxu neograničen broj MySQL i PostgreSQL baza. Za Windows su raspoloživi ASP, .NET, .NET AJAX, .NET MVC a za Linux PHP, Python, Django i Secure Shell pristup. Cijena ovog paketa je 110 kn za mjesec dana.
  2. Business paket ima 6 GB diskovnog prostora i moguće je na njega smjestiti do 10 domena od čega je registracija jedne gratis. Ograničen je na 10 IIS aplikacijskih polova na Windows platformi. Baze i emailovi su kao i kod Enterprise paketa neograničeni. Cijena ovog paketa je 75 kn za mjesec dana.
  3. Home paket je najslabiji te se dobije smještaj za 2 domene i 2 GB prostora na disku. Broj emailova je ograničen na 100 a broj baza koje možete postaviti je 10. Cijena ovog paketa je 40 kn za mjesec dana.

Svi paketi imaju flat promet bandwidtha. a uz sve pakete dobijate i Google AdWords kupon od 400 kn.

Odlučite li se za Avalonov hosting, vaše web stranice će biti smještene na IBM System x® serverima sa RAID diskovima, flat Tier-1 bandwidthem i live backupom podataka.

Više o Avalonovim paketima možete vidjeti ovdje.