Provjeren i siguran internet web hosting je bitna karika uspješnog Internet marketinga. Ako vaše web stranice često nedostupne, izložene napadima i osjetite razlike u brzini učitavanja ozbiljno razmislite o promjeni svog hostinga.

Uz dugogodišnje iskustvo sa Avalonom donosim vam prikaz trenutne ponude ovog etabliranog providera.

Sadržaj

  Internet web hosting sa 24 satnom telefonskom i online podrškom

  Najveća prednost Avalona je u korisničkoj podršci. Avalon daje podršku 24 sata dnevno.

  Korisnici su zadovoljni a podrška je u odnosu na druge web hosting providere daleko bolja, uvijek djeluju odmah i rješavaju sve probleme, često i one koji nisu u domenu hosting providera.

  Web hosting paketi - sve usluge

  Besplatna migracija postojećeg sadržaja

  Kod svih Avalonovih paketa imate besplatnu migraciju sadržaja. Ovo u praksi znači da ćete nakon narudžbe web hosting paketa kontaktirati Avalon-ovu podršku i reći im da želite migraciju postojećih web stranica a oni će obaviti sve ostalo.

  Ostali sadržaji uz web hosting pakete

  Svaki Avalonov web hostring paket sadrži ove usluge:

  • cPanel - ovo je sučelje u kojem možete sami mijenjati postavke, dodavati emailove, mijenjati lozinke itd
  • DDoS zaštita - Avalon je provider koji se brine o svim zaštitama a tako i ovoj, dežuraju 24 sata dnevno i reagiraju u slučaju bilo kakvih probelma pa tako i zlonamjernih napada na web servere
  • Backup podataka - Avalon radi rezervne kopije web stranica i ukupnog sadržaja na web hostingu. Čak i kada sami napracvite neku grešku koju ne možete ispraviti možete kontaktirati podršku i zamoliti da vam se vrati stanje od prije nekoliko dana
  • Neograničen broj e-mail adresa
  Internet web hosting s 24 satnom korisničkom podrškom

  Svi hosting paketi također uključuju...

  • Prilagođenost WordPressu

  • HTML5, PHP & MySQL podršku

  • SFTP pristup datotekama

  • Beskonačan br. email adresa

  • Besplatne SSL certifikate

  • 99,9% jamstvo dostupnosti

  • Jednostavno korisničko sučelje

  • Instalacija aplikacija jednim klikom

  • Besplatnu 0-24h korisničku podršku

  Avalon Web hosting paketi

  Avalonov Internet web hosting nudi dva odlična paketa za web stranice:

  1. Web hosting paket za osnovne potrebe

  >cyber_IN!_

  Ovaj web hosting paket je namjenjen za malu stranicu ili blog. Kada pogledamo karakteristike vidimo da možete na njega postaviti dvije web stranice, odnosno dvije internet domene. Nudi se i 2 GB SSD hard diskovnog prostora, što je dovoljno imate li osnovnu web stranicu. Ako je html stranica u pitanju ovo je i previše, međutim želite li bilo kakvu naprednu karakteristiku na primjer instalirate li WordPress možda ćete s prostorom imati problema.

  2. Web hosting paket odličnih karakteristika po povoljnoj cijeni

  >cyber_UP!_

  Ovo je već idealan paket koji preporučujem svakome mada cijena Naprednog paketa 1 nije puno veća od cijene za ovaj paket pa možete odabratii njega. Bilo da radite male ili velike stranice, web shop ili bilo kakve standardne web sranice biti ćete zadovoljni s ovim paketom i cijenom. U karakteristikama ovog web hosting paketa piše da možete postaviti čak 10 web stranica i domena. Tu je i 10 GB SSD diskovnog prostora, ali i 10 TB prometa.

  3. Paketi za zahijevnije korisnike

  >cyber_GO!_ i >cyber_FLY!_

  Avalon web hosting ima u svojoj ponudi izvrsne ponude za zahtijevnije korsnike.  Ovi paketi imaju ponude velikog diskovnog prostora od 40 i 80 GB na SSL diskovima. Dalje, mogućnost postavljanja 40 web domena, odnsosno web stranica ili beskonačno za najskuplji paket. Imaju i beskonačan promet te besplatnu registraciju jedne domene.

  Više o Avalonovim paketima možete vidjeti ovdje.

  Usporedba hosting paketa

  Najčešće postavljena pitanja

  Što je web hosting?

  Web hosting je usluga koja omogućava smještaj web stranica na internetu. Web stranic morate negdje smjestiti da bi bile svima dostupne. Web hosting pružatelji usluga nude prostor na svojim serverima za pohranu vaših web stranica.

  Web hosting također daje pristup drugim sadržajima, kao što su na primjer e-mailovi.

  Što je SSL certifikat?

  SSL certifikat (Secure Sockets Layer certifikat) je sigurnosni certifikat koji osigurava sigurnu i enkriptiranu vezu između web preglednika  posjetitelja web stranica i web poslužitelja,  čime se osigurava privatnost i zaštita podataka.

  Kada web stranica ima SSL certifikat, korisnici će primijetiti da se adresa web stranice počinje s "https://" umjesto "http://", a također će se prikazati ikona lokota u pregledniku koja ukazuje na sigurnu vezu.

  Što je WordPress?

  WordPress je besplatna i otvorena platforma za upravljanje sadržajem (CMS - Content Management System) koja omogućuje jednostavno stvaranje i upravljanje web stranicama, blogovima i drugim vrstama internetskih sadržaja. To je jedan od najpopularnijih CMS-ova na svijetu, koji pokreće milijune web stranica diljem svijeta.

  Što je web domena?

  Domena je jedinstvena adresa koja identificira vašu web stranicu na internetu. Domena se sastoji od naziva domene i domenske ekstenzije. Na primjer, u domeni "primjer.com", naziv domene je "primjer", a domenska ekstenzija je ".com".
  Da biste koristili određenu domenu, morate je registrirati kod registrara domena. Domenu možete registrirati i kod hosting providera, zapravo ovo je najbolji način jer ćete imati manje problema kod plaćanja godišnjih računa.

  Da li postoji mogućnost prelaska na drugi hosting paket ako potrebe rastu?

  Kod Avalon-a je moguć prelazak s jednog na drugi hosting paket u bilo kojem trenutku?

  Što je "promet" u hosting paketima?

  Promet u hosting paketima se odnosi na količinu podataka koju vaša web stranica može prenijeti između poslužitelja (servera) i posjetitelja web stranice tijekom mjesečnog razdoblja. Promet se mjeri u terabajtima (TB).

  Što je "I/O" u hosting paketima?

  I/O (Input/Output) u hosting paketima odnosi se na brzinu i propusnost pristupa podacima na poslužitelju (serveru). Predstavlja sposobnost servera da čita i piše podatke s diskova ili drugih pohranjivih medija.
  I/O je važan faktor jer utječe na performanse vaše web stranice. Ako imate web stranicu s velikom posjećenošću ili koja zahtijeva brzi pristup podacima (na primjer zbog SEO optimizacije), bitna vam je visoka I/O brzina.

  About the Author

  Goran Zoric writes SEO articles on various technical and other topics, diverse reviews, internet marketing, and website development.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Scroll to Top
  Scroll to Top